Untitled
30 apr 2016
week 150: 22 t/m 28 april

Op 22 april hebben Laura en ik Bas naar de atletiekbaan gebracht voor de sponsorloop/sportdag van school. Daarna heb ik Laura naar de Peuterspeelzaal gebracht. Ze vierden de 4e verjaardag/het afscheid van Djeano en Laura heeft het weer goed naar haar zin gehad. Toen ik haar weer opgehaald had, zijn we naar de atletiekbaan gegaan en hebben daar samen met alle kinderen, de leerkrachten en de hulpouders geluncht en naar de voetbalwedstrijd tussen groep 8 en de meesters en juffen gekeken. Na het avondeten kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Tante Willeke heeft ons getrakteerd op gebak (zij was vandaag jarig, maar was er niet bij, omdat ze met oom Teun een weekendje weg was). Bas, Laura en Eline hebben fijn nog even op de trampoline gesprongen.
Mark moest op 23 april werken, waardoor Laura mee moest naar het zwembad. Samen hebben we Bas naar het zwembad gebracht en daarna zijn we in de kantine gaan zitten. Laura heeft lief gespeeld. We hebben Bas samen weer opgehaald bij zijn badje en na het afdrogen/aankleden zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. ’s Middags is Mark met Bas en Laura naar een speeltuintje in de buurt geweest. We zijn pannenkoeken gaan eten in het pannenkoekenhuis in Lierop.
Op 24 april zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Josephien, oom Jan en tante Annie waren er ook.
We zijn op 25 april schoenen gaan kopen voor Laura en broeken en T-shirts voor Bas. In de schoenwinkel waren Bas en Laura niet lief: ze renden door de hele winkel toen ik schoenen uitzocht die ik Laura wilde laten passen. Ook in de kledingwinkel luisterden ze niet. Ze renden rond tussen de kledingrekken door en speelden verstoppertje tussen en onder de rekken . We zijn bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken, waar ook oom Tom, tante Maartje en Eline waren. Bas, Laura en Eline hebben verstoppertje gespeeld, geknutseld en gekleurd.
Op 26 april werkte Mark thuis bij Bas en Laura, omdat ik naar de endodontoloog moest. Na het avondeten zijn we, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline bij tante Willeke en oom Teun foto’s gaan kijken van hun weekendje weg.
We zijn op Koningsdag, 27 april, met zijn vieren naar Monkey Town geweest. Het was heel erg druk! Bas en Laura hebben fijn gespeeld, een hele tijd ook met Niek (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal) en Rens (die zit nu bij Laura in de groep). We hebben er met zijn viertjes geluncht en daarna nog fijn even gespeeld.
Laura en ik hebben Bas op 28 april naar Jule gebracht, waar hij op het kinderfeestje mocht komen. Met zijn tweetjes hebben we daarna boodschappen gedaan en hebben we een cadeautje voor ome Piet gehaald. Daarna hebben we thuis gezellig met zijn tweetjes chips gegeten, ranja gedronken en geknutseld. We maakten foam-diertjes, waar Laura foam-stickers op mocht plakken. Bij de haan zei ik: “hier is zijn kam, die moet bovenop zijn kop, en hier zijn zijn vleugels en zijn snavel.” Ze plakte de vleugel netjes ergens halverwege zijn lijf en zijn staart, en de snavel plakte ze midden op zijn buik, terwijl ze zei: “Zo, zijn navel” ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative